טוב, כאילו. לא ממש.

3 ביצים טרופות קל [2, 19, 13.5]

חצי ליטר חלב דל שומן [25, 15, 5]

כפית תמצית וניל

ממתיק מלאכותי בכמות השווה ל-1/4 כוס סוכר

מערבבים את הביצים בקערה (רצוי אפילו לאט לאט במיקסר).

מביאים החלב לרתיחה תוך כדי המסת הממתיק והוספת הוניל, ומצננים מעט. בהדרגה מוסיפים את החלב אל הביצים בקערה ובוחשים כל הזמן.

מסדרים צלוחיות חסינות אש על תבניות אפיה. יוצקים לתך התבנית מים חמים עד לגובה של 2.5 ס"מ. יוצקים את הפודינג לתוך הצלוחיות ואופים בתנור בחום בינוני-נמוך (160מעלות צלזיוס) במשך 40-45 דקות, או עד שחוק הקיסם עובד. מצננים, מוציאים את הצלוחיות מהתבנית ומקררים במקרר.

מגישים את הפודינג בתוך הצלוחיות או הופכים אותו מעל צלחת קטנה שטוחה. אפשר לזרות על הפודינג קינמון ואגוז מוסקט מגורר, או ליצוק מעט סירופ פטל.

סה"כ? פחמימות : 27, חלבונים : 34, שומנים : 18.5. 2.5% שומן, וסה"כ 400 קלוריות במתכון (עכשיו תחלקו לכמה שתרצו).