יש גם כאלה מוכנים, אבל – שששששש… גם בהם יש 11% שומן שהם 1/4 ממה שיש בד"כ. (ו-400 קלוריות לשקית של 85 גרם)
אבל זה עוד סביר… כי הבעיה היא לאכול שקית כזו כשאתה לבד…

אז מה עושים?

חופן גרעיני תירס לפופקורן (נגיד… רבע כוס) [39, 6, 2]
2 כפות מים + (פלוס חצי נגיד)

שמים את הגרעינים והמים בקערת זכוכית גדולה, ממליחים קצת, ומכסים עם כיסוי למיקרו רגיל. מחכים עד שמתחיל להתפוצץ, ואז עוד דקה. מפסיקים ומוציאים בסופר זהירות עם מגבת. רצוי לא להניח על משטח קר, במיוחד אם אתם רוצים שתישאר לכם קערה.

החישוב קשה הפעם, נכון? מקבלים בערך נטו את גרעיני התירס.

אפשר לגוון ולהוסיף איזה כף של רוטב צ'ילי מתוק/חריף (45 קלוריות בערך), או חצי כפית גרגירי צ'ילי, תערובת קייג'ון או כל דבר מופרע שעולה לכם בראש… (מי שרוצה לנסות דברים יותר נועזים…)